NÖRTTIEN TARINA

Jokainen laji tarvitsee omat Nörttinsä

Perustajanörttien sana

Floorball Nerds on tarina unelmista ja meille rakkaan urheilulajin ympärille rakennetusta yrittäjyydestä.

Moi! Me olemme Julius, Henri ja Aake – alkuperäiset Sählynörtit. Perustimme Floorball Nerdsin vuonna 2019 tekemään haaveistamme totta. 

Meidän visiona oli luoda yhdessä uusi salibandyyn keskittyvä brändi, joka erottuisi kaikista muista ja parantaisi tavalla tai toisella lajin harrastamiseen liittyviä mahdollisuuksia. 

Seurauksena syksyllä 2019 avasimme "Suomen nörteimmän salibandykaupan". Samalla olimme jo kuitenkin suunnanneet katseemme jo kohti yhä suurempia suunnitelmia: halusimme luoda brändimme ympärille kansainvälisen etävalmennuspalvelun.

Keväällä 2020 maailma aloitti kamppailunsa koronaviruksen aiheuttamaa pandemiaa vastaan, ja ensiaskeleitaan ottaneen kauppamme tulevaisuus näytti epävarmalta. 

Pian kävi selväksi, että ei olisi ainakaan pitkään aikaan realistista ylläpitää sekä kauppaa että valmennuspalveluita. Edessämme oli suurten päätösten aika.

Ratkaisevaksi tekijäksi muodostui sisäinen missiomme: aito halu auttaa salibandyä kehittymään, kasvamaan ja luomaan yhä parempia mahdollisuuksia pelaajille.

Näin kohtalomme oli sinetöity. Laitoimme verkkokauppamme tauolle ja aloitimme Nörttien etävalmennuksen alkamiseen huipentuneet valmistelut. Niiden tuloksena lyöttäydyimme yhteen kolmen huippuvalmentajan; Tuomaksen, Riikan ja Joelin, kanssa. 

Vaikka tällä hetkellä meistä kolmesta perustajasta Nörttien palveluksessa työskentelee vain kaksi, on ns. iso kuva edelleen sama: hyvät ystävät tekevät hyvää salibandylle.

Nörttibrändin arvot

Seuraavat kolme ydinarvoa ovat alusta asti ohjanneet vahvasti Floorball Nerds -brändin toimintaa ja kehitystä.

Asiantuntijuus

Salibandy on ollut vuosikaudet tärkeä osa elämäämme. Olemme hengittäneet lajia ja tehneet kotitehtävämme.

Valmennuksemme perustuu vahvaan käytännön salibandy- ja urheilukokemukseen sekä tieteelliseen tietoon.  

Asiantuntijuus on meille kaiken toimintamme vankka peruskallio. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että ymmärrämme sinua ja yhteistä lajiamme.

Uskollisuus

Olemme uskollisia asiakkaillemme kaikissa tilanteissa. Pidämme lupauksemme ja teemme aina parhaamme.

Haluamme tuottaa niin laadukkaita palvelukokemuksia, että ansaitsemme lopulta myös sinun uskollisuutesi. Uskollisuutemme lopullinen päämäärä on aina tyytyväinen salibandypelaaja. 

Uskollisuutemme koskee myös ympäröivää salibandy-yhteisöä sekä niin paikallista kuin globaalia elämää ja yhteiskuntaa. Ymmärrämme vastuumme yrityksenä.

Yllätyksellisyys

Lupausten täyttäminen ei riitä meille. Haluamme ylittää odotuksesi sekä silloin tällöin pystyä myös yllättämään iloisesti ja piristämään päivääsi. 

Haluamme, että kanssamme on helppoa hymyillä ja pitää hauskaa. Aiomme pitää hauskaa ja kutsumme sinut mukaan. 

Haluamme erottua valtavirrasta. Uskallamme myös ottaa kantaa ja ilmaista avoimesti mielipiteemme.

Lopuksi

Haluamme olla mukana kehittämässä lajimme ympärille monipuolisia, henkilökohtaisia ja korkealaatuisia valmennuspalveluita.

Tarjoamme kaiken osaamisemme jokaisen asiakkaamme hyödyksi.

Sählynörtteihin kuuluvat meidän mielestä kaikki salibandyihmiset rooliin katsomatta. Toivotammekin sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan Sählynörttien kasvavaan yhteisöön.

Koko henkilökuntamme puolesta toivotamme sinulle nautinnollista matkaa kanssamme!

Julius, Henri ja Aake

Palveluksessanne

PERUSTAJANÖRTTI

Julius
Jousi

Julius aloitti salibandyn 9-vuotiaana liityttyään Helsingin M-Teamiin vuonna 1998.

Juliuksen pelaajaura on ollut tapahtumarikas. Suomen korkeimpien sarjatasojen lisäksi hän on ehtinyt pelata myös Tshekin ja Saksan liigoissa. 

Koulutukseltaan Julius on liikuntatieteiden maisteri (liikunnan yhteiskuntatieteet, markkinointi) sekä valtiotieteen kandidaatti (sosiologia, viestintä). 

Ennen yrittäjäksi siirtymistä Julius on kerryttänyt työkokemusta lajimme parissa mm. Kansainvälisen Salibandyliiton riveissä.

Yhdessä Henrin kanssa Julius vastaa Nörttien brändistä sekä yrityksen päivittäisestä johtamisesta.  

Henri aloitti salibandyn 9-vuotiaana Kinnulassa perheensä ja kavereidensa parissa. 

Epäonnekseen tuohon aikaan lähialueilla ei ollut yhtäkään salibandyseuraa, joten seuratasolla Henri pelasi ensimmäiset ottelunsa vasta aikuisiällä Jyväskylässä. Siellä hän on pelannut opiskelijaseura Liikunnan Riemussa 3. ja 4. divisioonaa. 

Henri valmistuu pian sekä liikunta- (liikunnan yhteiskuntatieteet) että kauppatieteiden (markkinointi) maisteriksi. 

Henrillä on jo varsin paljon työkokemusta salibandyn ja muiden urheilulajien parista, sillää hän on työskennellyt mm. Salibandy-, Hiihto- ja Palloliiton leivissä.

Yhdessä Juliuksen kanssa Henri vastaa Nörttien brändistä sekä yrityksen päivittäisestä johtamisesta. 

PERUSTAJANÖRTTI 

Henri
Pelkonen

fi