KONSEPTIMME

Valmennuksemme perusta ja arvomaailma

PÄHKINÄNKUORI

Floorball Nerds on vuonna 2020 perustettu ainutlaatuinen salibandyyn erikoistunut etävalmennuspalvelu.

Se tarjoaa kaikenikäisille ja -tasoisille yksilöille sekä joukkueille mahdollisuuden tehostaa vaivattomasti kehitystään ammattivalmentajien tuella.

Kenttäpelaajille ja maalivahdeille erikseen suunnattujen lajivalmennusten lisäksi kokonaisvaltainen konseptimme sisältää myös fysiikka- ja psyykkisen valmennuksen.

Valmennuksestamme ja sen hyödyistä voi nauttia lukuisin eri tavoin: kukin valmennuskokonaisuus rakennetaan aina asiakkaan toiveiden mukaan. Tervetuloa mukaan!

Missiomme - Askel uudelle tasolle

Missiomme on yksinkertainen: autamme salibandypelaajia ja -joukkueita uudelle tasolle sekä saavuttamaan siten lopulta tavoitteensa ja unelmansa.

Jotta onnistuisimme, tavoitteemme on olla sinun tai joukkueesi salibandypalapelin puuttuva palanen. Tämä voi tarkoittaa hyvin monenlaisia asioita. 

Kaikissa tapauksissa se kuitenkin tarkoittaa niin yksilöiden kuin joukkueiden vaihteleviin toiveisiin ja tarpeisiin vastaamista korkealaatuisella ammattitaidolla.

Unelmien saavuttaminen ei ole helppoa. Se vaatii niin aikaa, työtä ja tietoa kuin kanttia, motivaatiota ja määrätietoisuutta. Pystymme auttamaan jokaisella osa-alueella.

Visiomme - Kokonaisvaltaista valmennusta

Halusimme rakentaa lajimme parista aiemmin puuttuneen kokonaisvaltaisen etävalmennuspalvelun kaikille pelaajille ja joukkueille, jopa toisille valmentajille. 

Kokonaisvaltaisella tarkoitamme ennen kaikkea sitä, että valmennuksessamme pystytään kehittämään kaikkia menestymisen kannalta olennaisimpia osa-alueita. 

Pyrimme vaikuttamaan yleiseen käsitykseen valmennuksesta ja sen mahdollisuuksista. Samalla levitämme tietoisuutta kokonaisvaltaisen valmennuksen merkityksestä.

Se tarkoittaa ennen kaikkea suoritukseen ja menestymiseen vaikuttavien monipuolisten ja lukuisten muuttujien ymmärtämistä. Kehittyä voi monin eri tavoin.

Arvomme - Asiantuntemus, Näyttö, Tehokkuus, Tasapuolisuus

Asiantuntemus tarkoittaa, että tiedämme mitä teemme. Kompetenssiimme ja kykyymme löytää parhaat ratkaisut tavoitteiden saavuttamiseksi voi huoletta luottaa.

Näyttö tarkoittaa, että emme arvaile, koska meidän ei tarvitse. Valmennuksemme on hedelmällinen yhdistelmä tieteellistä tietoa ja empiiristä kokemusta.

Tehokkuus tarkoittaa, että kanssamme ei hukata aikaa. Valmennuksemme tarjoaa aina niin laadun, määrän kuin suunnan. Kaikki tähtää tavoitteiden saavuttamiseen.

Tasapuolisuus tarkoittaa, että asiakkaidemme lähtötaso, ikä, asuinpaikka tai muu ominaisuus ei vaikuta suhtautumiseemme. Meille kaikki asiakkaat ovat yhtä tärkeitä.

fi