FYSIIKKAVALMENNUS

Jotta keho puhuisi salibandyn kieltä

Vie suorituskykysi uudelle tasolle

Haluatko nopeammaksi, vahvemmaksi vai kestävämmäksi? Kehitämme sekä yksilöiden että joukkueiden fyysistä suorituskykyä aidosti salibandyn ehdoilla. 

Fysiikkaharjoittelussa toistuu yksi yleinen virhe: harjoittelun laatu unohtuu määrän alle. Jotain tehdään, mutta treenaamisesta puuttuu suunta.

Ilman kunnollista suunnitelmaa saatat hukata aikaasi. Pahimmassa tapauksessa harjoittelusi vie fysiikkaasi väärään suuntaan. Sitä emme halua.

Salibandy on laji, joka vaatii kropaltamme paljon. Jotta saisimme peleissä itsestämme parhaan irti, pitää fyysisen suorituskykymme olla kunnossa.  

Tarjoamme yksilöille ja joukkueille salibandyn vaatimuksiin räätälöityä fysiiikkavalmennusta. Kanssamme treenaat varmasti oikeita asioita. 

Menestyvä salibandysuoritus vaatii aina vahvan perustuksen. Hyppää mukaan ja vapauta sinun tai joukkueesi fyysinen potentiaali. Sitä on paljon.

Fysiikkanörtti

Tuomas Pulkkinen

“Pyrin aina saavuttamaan tilanteen, jossa urheilija osallistuu aktiivisesti valmennuksen suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Mitä paremmin ymmärrämme toisiamme, sitä parempia tuloksia saamme yhdessä aikaiseksi."

Fysiikkanörtti

Joel Wenning

"Valmennuksemme alkaa vahvan tietopohjan rakentamisella. Lisäämällä tietoisuutta tavoitteista, harjoittelusta ja sen tarkoituksista, yksilö tai joukkue voi hypätä tehokkaan kehityksen tielle valmiimpana kuin koskaan aikaisemmin."

Milloin aloitetaan?

fi