MAALIVAHTIVALMENNUS

Tolppien välissä on paikka sankarille

Joustavaa valmennusta eri tilanteisiin

Haluatko siirtyä maalivahtina kehityksen moottoritielle? Vai etsitkö kenties joukkueelle tai ryhmälle täydellistä maalivahtivalmentajaa?

Suurin osa pelaajista ja joukkueista janoaa lisää tietoa suorituksistaan, tärkeimmistä kehityskohteistaan ja neuvoja siihen, miten tulla paremmaksi.

Nörtit ovat tätä varten. Analysoimme pelejä ja keskustelemme. Tuotamme treeniohjelmia, tilastoja, vinkkejä ja drillejä. Tuemme ja mentoroimme.

Kompromissien aika on ohi. On aika keskittyä täysillä itse peliin. Kerro meille valmennukseen liittyvistä toiveistasi. Pian olet jo matkalla uudelle tasolle.

Maalivahtinörtti

Tiltu Siltanen

"Olen kannustava ja motivoiva valmentaja, joka tykkää ajatella 'boksin ulkopuolelta'. Jokainen meistä osaa harjoitella kovaa ja paljon, mutta harva osaa treenata järkevästi ja tehokkaasti. Tässä kohtaa taitava valmentaja astuu esiin."

Maalivahtinörtti

Aki Karjalainen

"Olen maalivahdeille kumppani, jonka kanssa suunnitella, analysoida ja toteuttaa asioita. Jotta valmennuksestani saisi eniten irti, annan aina mahdollisimman paljon henkilökohtaisia työkaluja jatkoa varten."

Milloin aloitetaan?

fi