ASKEL UUDELLE TASOLLE

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Back in biz. Täällä taas.

Näin ilmoitimme. Nyt voit itse omin silmin todistaa, että se todella pitää paikkansa.

Helmikuun lopussa, kun kerroimme pitävämme pienen tauon, lupasimme tulla takaisin "vahvempana kuin koskaan aikaisemmin". Se on aina väkevä lupaus, jonka totuusperäisyyden voivat lopulta vahvistaa vain asiakkaamme ja koko Sählynörttien yhteisö.

Olemme kuitenkin erittäin luottavaisia sen suhteen, että tiesimme pystyvämme elämään lupauksemme todeksi ja tekemään siitä jääkylmän faktan. "Floorball Nerds 3.0" on suunniteltu täydentämään palvelumme. Tukkimaan siinä aiemmin vielä ammottaneet aukot.

Juuri nyt surffailusi kohteena olevan uusien nettisivujemme lisäksi hartaasti odotettu uudistus piilee siinä, että olemme vihdoin tehneet palvelustamme täysin kansainvälisen. Meillä on toki jo aiemmin ollut kansainvälisiä asiakkaita, mutta nyt pystymme tarjoamaan salibandypelaajille ympäri maailman täyden "Nörttikokemuksen" englannin kielellä.

Lisäksi suurena ja jo pitkään toivottuna uutuutena meillä on kunnia julkistaa maalivahtivalmennuksemme, joka täydentää salibandyyn liittyvien monipuolisten kehitysmahdollisuuksien valikoimamme.

Seurauksena saamme myös ylpeinä esitellä pari uutta valmentajaa. Onneksemme meiltä löytyi jo omasta takaa kaksi maalivahtivalmentajahelmeä, jotka saavat perinteisten Tähtinörtti-viittojensa rinnalle vaatekaappiinsa nyt myös Valmentajanörtin arvokkaan kaavun. Olemme joka tapauksessa todella iloisia siitä, että saamme antaa maalivahdeille mahdollisuuden pelinsä kehittämiseen yhdessä näiden upeiden ihmisten ja urheilullisten esikuvien kanssa.

Nyt julkistetuista uutisista huolimatta tavoitteemme pysyy edelleen samana: autamme kaikentasoisia salibandypelaajia ja -joukkueita löytämään uuden tasonsa sekä siten saavuttamaan päämääränsä. Ja teemme sen hyödyntämällä tiedon ja kokemuksen hedelmällistä yhdistelmää. Lähestymistapamme valmentamiseen on ja tulee aina olemaan myös täysin muuttumaton: teemme kaiken salibandyn ehdoilla.

Se tarkoittaa sitä, että kanssamme pystyt takaamaan itsellesi harjoittelun, jonka suunta ja sisältö palvelee nimenomaan kehittymistä salibandypelaajana tai -joukkueena. Kuulostaa itsestäänselvältä, mutta sitä se ei ole. Nörttivalmennuspäällikkömme Tuomas palaa tähän aiheeseen seuraavassa blogissaan.

Joka tapauksessa toivomme, että tykkäät uusista nettisivuistamme ja kanaviimme jatkossa tuotettavasta sisällöstä. Ja tietenkin: koska olemme nyt toteuttaneet pitkäaikaisen visiomme kokonaisvaltaisesta salibandyn etävalmennuspalvelusta, suosittelemme lämpimästi pitämään mielessä tarkennetun missiomme:

Otetaan yhdessä askel uudelle tasolle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fi